Evert: Forma Novaka i Rafe je pod upitnikom

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 19:36

Evert: Forma Novaka i Rafe je pod upitnikom

Kris Evert, nekada prva igračica sveta, nada se da će Novak Đoković i Rafael Nadal biti zdravi na Rolan Garosu.

Drugi grend slem sezone počinje 28. maja i Srbin i Španac će ponovo biti u fokusu medija.

Ipak, mnogi su zabrinuti, posebno zbog Nadala koji je rešio da preskoči i Masters u Rimu.

"Nadam se da će svi biti zdravi, čini mi se da je baš dosta igrača u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo povređeno. Novak i Rafa, moram da stavim upitnik kraj njihovih imena, pre svega zbog zdravlja. Oni su najveća dva igrača, posebno na šljaci proteklih godina, ali kako stare, tako su se i više povređivali. Ne znam kakav će biti njihov sttus. Radoznala sam da vidim Novaka i Rafu, samo se nadam da će biti na sto odsto, mada to ne znamo", kaže Kris.

Bez obzira na sve, oni će i takvi imati status favorita u Bulonjskoj šumi.

"Ne smete da potcenite Rafu. Nisam gledala njega i Novaka ove sezone na šljaci, mislim da im pripreme nisu išle sjajno. Alkaras je imao bolje pripreme. On je jako samouveren. Kada su u pitanju Novak i Rafa, oni imaju to veliko iskustvo i znaju kako da se prilagode, bolje nego iko drugi. Znaju kako da se nose sa emocijama, vole grend slemove više nego druge turnire i na startnoj kapiji spremni su da igraju svoj stari tenis", poručila je Kris Evert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.