Emotivna reakcija Đokovića nakon povratka na tron FOTO

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna reakcija Đokovića nakon povratka na tron FOTO

Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama nakon što se posle dve godine vratio na prvo mesto na ATP listi.

Đoković je postao svetskih broj 1 nakon što se Rafael Nadal povukao sa Mastersa u Parizu pre nastupa.

Đoković se nije oglašavao u medijima nakon povlačenja Nadala, a svoj povratak na vrh ATP liste je prokomentarisao kratkom porukom na Tviteru uz nostalgičnu fotografiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />


"Verujte u sebe. Svakog dana",
napisao je Đoković uz svoju fotografiju kada je tek počinjao da se bavi tenisom.

Novak je tako u roku od samo pet meseci od igrača broj 22 postao broj 1, što nikome nije uspelo u jednoj godini još od Marata Safina 2000.

Đoković je uz manje probleme pobedio Žoaa Sousu u drugom kolu Pariza, a u trećoj rundi ga u četvrtak od 12.30 časova očekuje Damir Džumhur.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković nakon povratka na teniski tron objavio fotku i nikad jaču poruku (FOTO)

Izvor: BKTV News, 01.Nov.2018

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon što se vratio na tron ATP liste oglasio se na društvenim mrežama...On je objavio fotografiju iz detinjstva na Tviteru uz kratku i nikad snažniju poruku..."Verujte u sebe. Svakog dana", napisao je srpski teniser...Believe in yourself. Every. Single. Day...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.