EMOTIVNI NOLE: Đoković na Instagramu POKIDAO porukom za Radeka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNI NOLE: Đoković na Instagramu POKIDAO porukom za Radeka (FOTO)

Čehu neće biti svejedno.

Novak Đoković je zaista priredio spektakularan šou navijačima u Pragu na oproštajnom meču njegovog dugogodišnjeg prijatelja i trenera Radeka Štepaneka. Zajedno sa suprugom Jelenom prisustvovao je važnoj večeri, a danas se i oglasio povodom toga.

NAŠLA ZAMENU TENISU! Lepa Ana ŽELI da se oproba u NOVOM sportu (FOTO)

CEO PRAG NA NOGAMA! Novak i Jelena prošetali gradom i nisu mogli da sanjaju OVAKVE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakcije (FOTO)

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Oct 19, 2018 at 8:22am PDT

- Radek je bio prisutan u mnogim segmentima mog života, ali najzanimljivi kao životni prijatelj. Pozdravljam tvoju tenisku karijeru. Blagosloveni smo što slavimo sve što smo postigli i za sve što nas čeka na predivnom putovanju – napisao je Novak.

Nije poznato gde će posle Češke otputovati Novak, ali sigurno je da ćemo ga gledati u Londonu, kad će igrati na završnom turniru.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

A KAŽU DA JE BOLESTAN: Evo šta radi Benjo izvan vile Parova - bahanalije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018

Šta se zapravo zbiva?..Produkcija "Parova" obavestila je pre nekoliko dana javnost da je jedan od najintrigantnijih i najkontroverznijih takmičara svih sedam sezona, Benjamin Spahović, napustio luksuznu zemunsku vilu zbog bolesti...Međutim, Benjo iz spoljašnjeg sveta šalje potpuno drugačije signale....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.