Džumhur predao meč Đokoviću, sledi Čilić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džumhur predao meč Đokoviću, sledi Čilić

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto mu je Damir Džumhur iz BiH predao meč zbog povrede, pri vođstvu novog svetskog broja jedan od 6:1, 2:1.

Đokovićev rival u borbi za polufinale je Marin Čilić, koji je ranije bio bolji od Gregora Dimitrova iz Bugarske 7:6 (7:5), 6:4.

Masters u Parizu igra se za ukupni nagradni fond od 5.444.985 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << evra.

Srpski as vratio se na prvo mesto posle odustajanja povređenog Španca Rafaela Nadala sa Mastersa u Parizu.

Koliki je podvig napravio najbolje govori to da je Novak do pre samo pet i po meseci zauzimao 22. poziciju, a potom je osvojio trofeje na dva gren slema Vimbldonu i US Openu, kao i na Mastersima u Sinsinatiju i Šangaju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković poslije povratka na vrh: Veruj u sebe svakog dana

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2018

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Ðoković, nakon što se poslije dvije godine vratio na sam vrh ATP liste, poručio je da je neophodna vjera u sebe svakog dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.