Dupla pobeda Đokovića! Sa bratom u polufinale

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dupla pobeda" Đokovića! Sa bratom u polufinale

Marko i Novak uspešniji od Dušana i Damira.

Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney

Uspešan dan za Novaka Đokovića na turniru u Dohi.

Samo nekoliko sati pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča i plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi, najbolji svetski teniser je zajedno sa bratom Markom prošao i u polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << takmičenja u parovima.

Njih dvojica bili su uspešniji od srpsko-bosanskohercegovačke kombinacije, Dušan Lajović/Damir Džumhur: 2:1, po setovima 7:5, 3:6, 10:7. Meč je trajao sat i 25 minuta.

Đokovići će u polufinalu igrati protiv boljih iz duela između hrvatsko-austrijske kombinacije, Nikola Mektić/Aleksandar Peja i belgijsko-francuske David Gofan/Pjer-Ig Erber.

Pored Novaka, u pojedinačnoj konkurenciji uspešan je bio i Lajović, koji je u osmini finala slavio protiv Rikardasa Berankisa iz Litvanije 2:1.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Doha - Španac čeka Novaka u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 17:00

Srpski teniser Novak Đoković saznao je ko će mu biti rival u polufinalu turnira u Dohi ukoliko eliminiše Nikoloza Basilašvilija...Španac Roberto Bautista-Agut plasirao se u polufinale turnira u Dohi, pošto je u prvom četvrtfinalnom meču savladao Stanislasa Vavrinku sa 2:0 (6:4, 6:4)...Meč između...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.