Dončić: Ko se najviše fotografiše? Novak, bez dileme!

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 20:57

Dončić: Ko se najviše fotografiše? Novak, bez dileme!

Košarkaši Slovenije ostvarili su veliku pobedu nad Olimpijskim igrama.

Pobedili su Argentinu sa 118:100, a sjajnu partiju prikazao je košarkaš Dalasa Luka Dončić.

Postigao je čak 48 poena, još jednom je pokazao koliko znači za ovaj tim Slovenije, a svakako da je i jedan od najpopularnijih sportista na Igrama.

Luka ipak misli drugačije.

"Dopada mi se što sam zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovih Igara. Osećam se dobro. Često se fotografišem u olimpijskom selu, naravno, mogao bih i više, ali mislim da je čovek sa najviše fotografija na ovim Igrama Novak Đoković", poručio je Dončić.

Zadovoljan je kako je tim odigrao protiv "gaučosa". "Argentina ima odličan tim. Bilo je vrlo teško, jer su igrali veoma dobro u odbrani. Spremili smo se na pravi način i odigrali izuzetno dobro. Bili smo veoma čvrsti u defanzivi, igrali smo dobro u napadu. Prvi meč na Olimpijskim igrama je iza nas, ovo velika pobeda, poseban je osećaj", dodao je Luka.

Kaže i da ga ne zanimaju rekordi na ličnom nivou.

"Ne zanimaju me rekordi, bitna mi je pobeda tima, zato smo i došli, da pobeđujemo", zaključio je košarkaš Dalasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LUKA DONČIĆ NAKON 48 POENA: „Često se fotografišem, ali je Novak glavna zvezda“!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2021, 00:00

Luka Dončić odlično raspoložen nakon pobede. Košarkaši Slovenije savladali su Argentinu rezultatom 118:100, a najbolji pojedinac na meču bio je Luka Dončić. On je postigao impresivnih 48 poena i oduševio košarkaške fanove širom sveta. Luka je pored svega i jedan od najpopularnijih ličnosti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.