Dobiće EKSTA ŠANSE, ali ne sme da URADI OVO ni za živu glavu - Numerolog Miša Zomboran otkriva šta očekuje Đokovića u 2024. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 14:02

"Dobiće EKSTA ŠANSE, ali ne sme da URADI OVO ni za živu glavu" - Numerolog Miša Zomboran otkriva šta očekuje Đokovića u 2024. godini

Numerolog Miša Zomboran analizirao je numerološki kod Novaka Đokovića za 2024. godinu, otkrivajući zanimljive aspekte njegove ličnosti. Prema Zomboranu, Novakov numerološki kod ukazuje na visoku inteligenciju, tvrdoglavost i žilavost, dok ga broj 7 štiti od različitih uticaja spolja. On naglašava da Đoković treba da čuva svoje zdravlje, kako fizičko, posebno kardiovaskularni sistem i leđa, tako i mentalno, uz preporuke za prirodu, duhovnost i putovanja.

Numerologija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nauka o brojevima, u poslednje vreme je postala veoma popularna. Sve više poznatih i uglednih ljudi joj pridaju na značaju.

Veruje se da je čuveni grčki matematičar Pitagora njen začetnik, a zahvaljujući njoj moguće je odrediti karakter neke osobe, ali takođe ona može i da ukaže na neke od budućih ciljeva i planova.

Stoga je numerolog Miša Zomboran otkrio za Kurir na šta treba da obratimo pažnju kada je u pitanju karijera Novaka Đokovića u 2024. godini!

- Novak Đoković ima vrlo zanimljiv numerološki kod, pomalo mističan. On je osoba rođena za uspeh u skoro svim delatnostima. Famozni broj 7 poručuje da je inteligencija na visokom nivou, ali tu su i tvrdoglavost, žilavost... Novakov numerološki kod ga sa jedne strane veoma štiti i zatvara za razne uticaje sa strane. To su osobe koje često i više razmišljaju o svemu, analiziraju toliko da mogu da odu naširoko i nadugačko. Zbog toga dosta sami sebe opterećuju, pa čak i blokiraju u glavi tj. u životu. Njih ne može svako da razume, mnogi ih se čak i plaše. Oni su sami sebi najveći neprijatelji, a mogu biti i ozbiljni lekari, filozofi, umetnici, pa i duhovnici. Znaju da sami sebe "muče i troše" zbog raznih gluposti, detalja, nebitnih likova. Ali, uz dobar "mentalni" trening, ako ranije počne, mogu da budu ozbiljni "magovi". Skoro da im ne može niko ništa. Bitno je, a Novak to vrlo dobro radi, da čuva svoj kardiovaskularni sistem, leđa i psihu. Tu pomaže priroda, duhovnost, putovanja, a on to i voli i radi, to znači treba da ima česte restarte, poručuje Zomboran.

Đokovića očekuju velika iskušenja u nastupajućoj godini, a pored tradicionalnih turnira očekuje ga i učešće na Olimpijskim igrama.

- Svedoci smo da je Novak junački izdržao nimalo laka suđena dešavanja, a opet dosta mutna, 2020-te, pa 2022-2023. E, zato sada u narednih godinu dana naš veliki Nole dobija dosta lakše okolnosti, pozitivniju energiju i, naravno, opet nekoliko ekstra šansi za pobede, za lične finansije, ali se ne sme opustiti mnogo ni u kom smislu. I lagano od jeseni i tokom 2025. godine može da razmišlja o povlačenju iz aktivnog teniskog života. A u periodu 2026-2027 da pokrene nešto kao akademiju za mlade talente tj. buduće tenisere, zaključuje Miša Zomboran.

Srbija Danas/Kurir/Kurir sport/M.A.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.