Đorđe Đoković: Neverovatan žreb

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 23:57

Đorđe Đoković: Neverovatan žreb

Đorđe Đoković, direktor Srpska opena, nije skrivao dobro raspoloženje posle žreba, a otkrio je i kada u Banjaluku dolazi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Tokom dana obavljen je i žreb za turnir, a najbolji igrač sveta Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Stena Vavrinke i Luke van Eša.

"Novaka očekujemo tokom sutrašnjeg dana ili u ponedeljak. U svakom slučaju biće tu uskoro da se pripremi za veliki derbi", aludirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đorđe Đoković na meč drugog kola sa jednim od najboljih tenisera na svetu Stenom Vavrinkom.

Zanimljiv je i ostatak žreba, a upravo se i na to osvrnuo direktor turnira.

"Neverovatan žreb svi domaći igrači su u vrhu. Nema lakih protivnika. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom. Definitivno biće ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjaluku su došla velika imena svetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga."

Ono što bi donekle moglo da pokvari raspoloženje, jeste najavljena kiša u Banjaluci, ali se svi uzdaju da će veliki oblak zaobići teniski kompleks.

"Ukoliko bude kiše nemamo plan B. Ostaje nam da spojimo snage i da 'oduvamo' sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih voleo da dune jak vetar i rastera oblake, a tim bolje za nas."

Banjaluka se u minulih nekoliko meseci promenila što su primetili i igrači, kojima nije prvi put da borave u Republici Srpskoj.

"Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjaluci, svi ističu neverovatnu promenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banjaluka se osvežila, renovirala, ne samo da je lepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjaluci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu", zaključio je Đoković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.