Đoković zaplakao na oproštaju od beogradske publike

Izvor: RTS, 14.Jun.2020, 17:38

Đoković zaplakao na oproštaju od beogradske publike

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Adrija tura u Beogradu, što mu je teško palo. Đoković je završio drugi u grupi, iza Filipa Krajinovića, koji će se za trofej boriti protiv pobednika meča Dominik Tim – Grigor Dimitrov.
Novaku je pred poslednji meč sa Sašom Zverevom bilo potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pobedi maksimalnim rezultatom i odlično je počeo.

Prvi set je dobio 4:0, ali je onda potpuno stao, što je Nemac iskoristio da izjednači na 1-1.
Đoković je ipak uspeo da trijumfuje i tako pošalje sunarodnika i dobrog prijatelja u finale.
Međutim, bilo mu je veoma teško posle neuspeha, zbog čega se rasplakao pred publikom koja ga je pozdravljala ovacijama.
"Da, bitno je da je jedan naš igrač u finalu. Bilo je stvarno emotivno, zahvalio bih se svima što su podržali ovaj događaj. Ne plačem zbog poraza, nego zbog naleta emocija. Volim vas sve, hvala vam puno", izjavio je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u suzama: Novakov nalet emocija - setio sam se detinjstva (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020

Bilo je ovo veoma emotivno, hvala svima što su došli da nas podrže - počeli su aplauzi sa tribina, ali se suze nisu zaustavile Pobedio je Novak Đoković Aleksandera Zvereva u Beogradu, ali to nije bilo dovoljno da prođe u finale “Adrija tura”. Njegov trijumf je poslao...

Nastavak na Večernje novosti...

Đoković: Retko gde sam video publiku kao u Srbiji

Izvor: B92, 14.Jun.2020

Organizator Adrija Tura i najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se javnosti na konferenciji za medije...Prvi Adrija Tur na terenima "TC Novak" je upravo završen i šampion je Dominik Tim...Novak Đoković je prokomentarisao i koliko je zahvalan svima na podršci koju su im pružili i napomenuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.