Đoković za Šarenicu: Najvažniji su obrazovanje i posećenost deci

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković za Šarenicu: Najvažniji su obrazovanje i posećenost deci

Najbolji srpski tenisr Novak Đoković imao je priliku da u Čikagu radi sa decom. Osnovni cilj fondacije je omogućiti pristup obrazovanju, rekao je Đoković.
"Sve se svodi na obrazovanje i posvećenost deci. Žena i ja imamo dvoje dece i blagosloveni smo da budemo roditelji i da imamo dva anđela, od kojih mi mnogo učimo, a koji nas gledaju sa velikim interesovanjem i radoznalošću. Na nama je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << velika odgovornost kao roditeljima da im pružimo što bolje uslove i pristup obrazovanju, zabavi i radosnom životu. To je nekako i misija naše fondacije", rekao je Novak Đoković.

Novak je imao priliku da u Čikagu radi sa decom, među kojima je bilo mnogo mališana srpskog porekla. 
"Biti uz decu je uvek divno iskustvo za mene, jer se podsećam svojih ranih početaka kao tenisera u Srbiji. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim našim ljudima koji su godinama podržavali našu fondaciju. Puno je donatora bilo baš iz Čikaga, pogotovo u vreme onih užasnih poplava", rekao je Novak.
Đoković se zahvalio svima koji su godinama uz njegovu fondaciju.
"Pozvao bih sve ljude da i dalje budu uz nas. Želimo da na ovo putovanje povedemo što više ljudi", završio je sa osmehom Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.