Đoković već igrao drugi meč: Na egzibicionom turniru izgubio od Hjuita

Izvor: BKTV News, 10.Jan.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković već igrao drugi meč: Na egzibicionom turniru izgubio od Hjuita

Najbolji srpski teniser ikada Novak Ðoković izgubio je od Australijanca Lejtona Hjuita 10:6 u četvrtfinalu egzibicionog turnira "Taj-brejk tens" u Melburnu.

Ðoković, koji je samo četiri sata ranije savladao Austrijanca Dominika Tima 6:1, 6:4 na egzibiciji u Kujongu, poražen je od bivšeg svetskog broja jedan u meču koji se igrao samo do 10 poena, kao u dublu super-tajbrejk.

Hjuit, već dve godine u igračkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << penziji, ali aktivan na egzibicijama, u polufinalu turnira sastaje se sa pobednikom meča Rafael Nadal (Španija) - Luka Puj (Francuska).

Turnir "Taj brejk tens" igra se na terenu "Margaret Kort" kao uvertira za Australijan open.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.