Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023, 14:30

Đoković ukazao poštovanje Vavrinki: Mi smo dva starca, a izgledamo kao mladići

Početna » Sport » Đoković ukazao poštovanje Vavrinki: Mi smo dva starca, a izgledamo kao mladići


G. A.danas 00:02

Foto: -EFE/NEIL HALL
Novak Đoković je odao dužnu pažnju Stenu Vavrinki, aplaudirajući mu dok je ovaj odlazio s terena.
Koliko ga ceni, ukazao je i u kratkom pobedničkom intervjuu na terenu.
„Izvanredno je što je Sten i dalje tu u tim godinama i posle nekoliko operacija. Mi smo dva starca, a izgledamo kao mladići.Vodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smo u prošlosti neverovatne bitke. Poštujem ga zato mnogo i želim mu sve najbolje u nastavku sezone,
Upitan je naš as i o terenu pod znanjem da meč mora da se završi do 23 časa po lokalnom, u suprotnom se nastavlja sutradan.
„On je bio na samo dva poena od toga. Znao sam da moram da pobedim sa 3:0 da meč ne bi bio odlagan. O je u trećem setu podigao nivo igre, ja sam malo pao, ali to je dovelo do troga da i publika živne.
Hvali i sledećeg rivala Poiljaka Hurkača.
„Specijalista je za travu. Ima jak i precizan servis. Kad izađe na mrežu, ne znaš gde da proturiš lopticu od njegovih dugih ruku“
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 8. i 9. jul 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.
– Bilja Krstić, muzičarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.