Djoković u polufinalu turnira u Bazelu

Izvor: Beta, 05.Nov.2010, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u polufinalu turnira u Bazelu

BEOGRAD, 5. novembra 2010. (Beta) - Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u polufinale turnira u Bazelu pošto je u petak pobedio 66. tenisera sveta Holandjanina Robina Hasea sa 2:0 u setovima (6:2, 6:3).

Meč je trajao sat i 19 minuta, Djoković je iz 12 pokušaja četiri puta oduzeo servis protivniku, dok je Hase iskoristio jednu od pet brejk lopti.

Drugi nosilac na turniru, Djoković će u polufinalu igrati protiv sunarodnika Viktora Troickog, koji je pobedio Francuza Rišara Gaskea sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2).

Djoković i 32. teniser sveta Troicki su do sada igrali šest puta, a najbolje rangirani srpski teniser ostvario je pet pobeda. Troicki je jedinu pobedu ostvario u njihovom prvom duelu 2007. godine na turniru u Umagu.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.