Đoković u polufinalu Rolan Garosa

Izvor: Studio B, 05.Jun.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u polufinalu Rolan Garosa

Novak Đoković se plasirao u polufinale gren slem turnira u Rolan Garosu pošto je danas u četvrtfinalu savladao Francuza Žoa-Vilfreda Congu sa 3:2 u setovima - 6:1, 5:7, 5:7, 7:6 (8:6), 6:1.

Najbolji teniser sveta je ovim uspehom nastavio put da postane treći u istoriji koji je slavio na sva četiri gren slem turnira zaredom.

Đoković je prošle sezone vezao trijumfe u Vimbldonu i na Ju-Es Openu, a ove je pobedio na Australijan Openu.

Rolan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Garos je za sada jedini neosvojeni gren slem u karijeri srpskog tenisera.

Đoković će u borbi za finale igrati protiv Švajcarca Rodžera Federera koji je pobedio Argentinca Huana Martina del Potra takođe sa 3:2 u setovima - 3:6, 6:7 (4:7), 6:2, 6:0, 6:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Federer

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u polufinalu Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2012

PARIZ -..Novak Đoković se plasirao u polufinale gren slem turnira u Rolan Garosu pošto je u četvrtfinalu savladao Francuza Žoa-Vilfreda Congu sa 3:2 u setovima - 6:1, 5:7, 5:7, 7:6 (8:6), 6:1...Najbolji teniser sveta je ovim uspehom nastavio put da postane treći u istoriji koji je slavio na sva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.