Djoković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Beta, 03.Okt.2020, 21:06

Djoković u osmini finala Rolan Garosa

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas trećem kolu pobedio Kolumbijca Danijela Galana sa 6:0, 6:3, 6:2.Galan, 153. igrač sveta, nije imao rešenje za Djokovićevu igru u prvom setu koji je posle 28 minuta pripao srpskom teniseru sa 6:0.Srpski teniser je drugi set počeo brejkom, da bi pri rezultatu 2:1 meč bio prekinut zbog kiše kako bi se u potpunosti postavio krov.Nakon što je meč nastavljen, igralo se gem za gem sve do devetom gema kada je Djoković novim brejkom rešio taj deo igre u svoju korist sa 6:3.Djoković je na početku trećeg seta poveo sa 3:0, a novim brejkom u osmom gemu stavio je tačku na ovaj meč.Najbolji teniser sveta će meč osmine finala Rolan Garosa odigrati u ponedeljak, a rival će mu biti 15. nosilac, Rus Karan Hačanov. Djoković i Hačanov su se do sada sastajali četiri puta, a tri pobede upisao je srpski teniser.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Danas, 03.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas trećem kolu pobedio Kolumbijca Danijela Galana sa 6:0, 6:3, 6:2.

Nastavak na Danas...

ZAŠTO STE PRAVILI KROV AKO GA NE KORISTITE? Novak Đoković javno prozvao organizatore Rolan Garosa zbog današnjeg SKANDALA!

Izvor: Kurir, 03.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je večeras u trećem kolu pobedio Kolumbijaca Danijela Galana Riverosa 6:0, 6:3, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.