Đoković u nezgodnom terminu sa Fokinom

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 08:13

Đoković u nezgodnom terminu sa Fokinom

Srpski teniser Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju igraće protiv Španca Alehandara Davidoviča Fokine, a ogranizatori su objavili termin tog duela

Đoković će svoj prvi meč u SAD u singlu posle dve godine pauze odigrati u nezgodnom terminu za ljubitelj tenisa u Srbiji, u noći između srede i četvrtka od 1.00.

Fokina je do drugog kola došao posle pobede protiv Tomasa Ećeverija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:3, 6:3 za sat vremena i 17 minuta, dok je osvajač 23. grend slem titule bio je slobodan na startu turnira Mastersa.

Đoković i Fokina do sada se sastajali četiri puta, skor je 3-1 za srpskog tenisera, a poslednji put su se sreli na Rolan Garosu.

Drugi tensier sveta nastup u Sinisinatiju započeo je u dublu, ali je u paru sa Nikolom Ćaćićem poražen Džejmija Marija i Majkla Venusa u prvom kolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat Đokovićev rival u drugom kolu Sinsinatija

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Poznato kad Novak Đoković igra protiv Davidoviča Fokine

Izvor: Danas, 16.Avg.2023

Novak Đoković će svoj prvi meč u singlu od 2021. godine na američkom tlu odigrati u 1 sat posle ponoći u noći između srede i četvrtka, a rival će mu biti Alehandro Davidovič Fokina.

Nastavak na Danas...

Preminuo slavni romski muzičar

Izvor: B92, 16.Avg.2023

Sin kralja romske muzike Ferusa Mustafova, Ilmi, umro je sinoć, posle kraće bolesti...Samo nekoliko meseci posle smrti kralja romske muzike Ferusa Mustafova, njegov sin, Ilmi, umro je sinoć, posle kraće bolesti...Čuveni saksofonista i klarinetista Ilmi bio je član grupe "Vatreni momci"...Tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.