Đoković u finalu Mastersa

Izvor: Politika, 21.Nov.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u finalu Mastersa

Najbolji tenisir sveta savladao Španca Rafaela Nadala sa 6:3, 6:3

 LONDON - Najbolji teniser sveta Novak Đoković peti put u karijeri, četvrti put uzastopno, plasirao se u finale završnog Mastersa, pošto je danas u Londonu savladao Španca Rafaela Nadala sa 6:3, 6:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Meč je trajao 79 minuta, a Đoković je fantastičnom igrom u međusobnom skoru izjednačio na 23:23.

Đoković će sutra u finalu, njegovom 15. uzastopnom ove sezone, što je novi rekord, igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Švajcarci Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SREĆNA SLAVA: Novak Đoković čestitao Aranđelovdan

Izvor: Kurir, 21.Nov.2015

Četvrtom uzastopnom pobedom nad Rafaelom Nadalom (6:3, 6:4) najbolji svetski teniser Novak Đoković ne samo da se plasirao u finale završnog Mastersa sezone, već je prvi put u karijeri izjednačio rezultat u međusobnim okršajima sa Špancem - sada je 23:23...Novak u meču koji je igran pred 17.000...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.