Djoković u finalu Ju Es Opena, na korak od istorije

Izvor: Beta, 11.Sep.2021, 06:51

Djoković u finalu Ju Es Opena, na korak od istorije

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je rano jutros pobedio Nemca Aleksandera Zvereva posle velike borbe u pet setova sa 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2.Djokovića samo jedna pobeda deli kalendarskog grend slema, koji je poslednji osvojio Rod Lejver daleke 1969. godine, ali i rekordne 21. titule sa najvećih turnira čime bi pretekao Rodžera Federera i Rafaela Nadala.Srpski teniser je, takodje, stigao i do rekordnog devetog finala Ju Es Opena, čime je pretekao Pita Samprasa i Ivana Lendla.On će u svom 31. grend slem finalu igrati protiv drugog tenisera sveta Danila Medvedeva. Ruski teniser je u prvom polufinalu bio bolji od Francuza Feliksa Ožea-Alijasima u tri seta, 6:4, 7:5, 6:2.Biće to njihov deveti medjusobni okršaj. Djoković vodi sa 5:3, a srpskom teniseru je pripao i njihov poslednji duel u finalu ovogodišnjeg Australijen Opena.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković za RTS: Za ovo se spremaš godinama

Izvor: RTS, 11.Sep.2021

Novak Đoković došao je na korak od dva istorijska podviga: osvajanja sva četiri ovogodišnja grend slema i rekordne 21. grend slem titule u karijeri. Savladao je u uzbudljivom polufinalu Ju-Es opena Aleksandra Zvereva sa 3:2 i revanširao se Nemcu za poraz u polufinalu Olimpijskih igara u...

Nastavak na RTS...

JOŠ JEDNA POBEDA I VEČNOST: Novakov put do KALENDARSKOG SLEMA!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2021

Najbolji teniser sveta Novak Djoković je upisao svih 27 pobeda na grend slem mečevima u 2021, što ga je dovelo na korak od toga da postane prvi igrač koji je osvojio kalendarski grend slem, još od Roda Lejvera davne 1969. godine.

Nastavak na Kurir...

ZAŠTO BIH BIO SREĆAN, POSAO NIJE GOTOV! Novak se setio čuvene rečenice Kobi Brajanta!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u svoje 31. grend slem finale

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.