Đoković u ekipi sokolova na turniru Svetske teniske lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 12:43

Đoković u ekipi "sokolova" na turniru Svetske teniske lige

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na egzibicionom turniru "Svetske teniske lige", koji će biti održan od 19. do 24. decembra u Dubaiu.

Žreb je odlučio da Đoković bude deo ekipe koja će nositi ime "sokolovi" i u kojoj će igrati Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paula Badosa.

Na turniru će igrati 18 tenisera i teniserki, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su podeljeni u četiri grupe.

U ekipi "orlovi" igraće Nik Kirjos, Karolin Garsija, Rohan Bopana, Bjanka Andresku i Andreas Sepi, u ekipi "jastrebova" Aleksander Zverev, Jelena Ribakina, Dominik Tim i Anet Kontaveit, a u ekipi "zmajeva" Feliks Ože-Alijasim, Iga Švojntek, Holger Rune, Sanja Mirza i Eženi Bušar.

Đoković će prvi meč igrati 20. decembra protiv Aleksandra Zvereva iz ekipe "jastrebova".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković u ekipi "sokolova" na turniru Svetske teniske lige

Izvor: RTS, 29.Nov.2022

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na egzibicionom turniru Svetske teniske lige, koji će biti održan od 19. do 24. decembra u Dubaiju. . Žreb je odlučio da Đoković bude deo ekipe koja će nositi ime "sokolovi" i u kojoj će igrati Grigor Dimitrov, Arina...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.