Djoković u četvrtfinalu turnira u Astani

Izvor: Beta, 06.Okt.2022, 19:49

Djoković u četvrtfinalu turnira u Astani

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Astani, pošto je pobedio 34. igrača sveta Holandjanina Botika van de Zandshulpa posle dva seta, 6:3, 6:1.Sedmi teniser sveta pobedio je posle 70 minuta.Djoković je u šestom gemu prvog seta oduzeo servis holandskom teniseru, prednost brejka je sačuvao do kraja i poveo u meču. U drugom setu Djoković je bio ubedljiviji, napravio je tri brejka i posle prve meč lopte plasirao se medju osmoricu najboljih.Djoković će u četvrtfinalu igrati protiv Rusa Karena Hačanova, koji je ranije danas pobedio Marina Čilića sa 2:6, 6:3, 6.3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković pobedio Van de Zandšulpa, u četvrtfinalu finalu sa Hačanovim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Astani, pošto je danas u osmini finala pobedio Holanđanina Botika van de Zandšulpa 6:3, 6:1...Meč je trajao 71 minut. Đoković je sigurno ušao u meč i lako je osvajao poene...Sedmi igrač sveta je na pauzi posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.