Djoković trijumfovao na turniru u Njujorku

Izvor: Beta, 29.Avg.2020, 21:27

Djoković trijumfovao na turniru u Njujorku

Srpski teniser Novak Djoković osvojio je danas Sinsinati masters, prvi veliki turnir posle prekida sezone zbog pandemije korona virusa.Prvi teniser na ATP listi je u finalu turnira koji se igra u Njujorku pobedio Miloša Raonića iz Kanade sa 2:1 u setovima (1:6, 6:3, 6:4), za dva sata i dva minuta igre.Trofej u ženskom singlu osvojila je Viktorija Azarenka iz Belorusije, kojoj je Naomi Osaka predala meč bez borbe.Pobednice ženskog dubla su Kveta Peške i Demi Šurs, koje su sa 2:1 (6:1, 4:6, 10:4) bile bolje od Nikol Meličar i Ji-Fan Su.Sledi Otvoreno prvenstvo SAD.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković osvojio Sinsinati

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2020

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Sinsinati Masters pobjedom nad Milošem Raonićem sa 2:1 u setovima (1:6, 6:3, 6:4).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Druga titula za Novaka na Sinsinati Mastersu, 80. u karijeri

Izvor: Vostok.rs, 29.Avg.2020

Novak je šampion Masters turnira „Western & Southern Open“, koji je ove godine umesto u Sinsinatiju održan u Njujorku.. Prvi reket sveta i prvi nosilac je u finalnom meču slavio protiv 30. igrača ATP liste Miloša Raonića rezultatom 1:6, 6:3, 6:4 i tako došao do četvrte titule u 2020....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.