Đoković stigao u Madrid, razgovarao sa Pikeom i trenirao

Izvor: RTS, 17.Nov.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković stigao u Madrid, razgovarao sa Pikeom i trenirao

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je tokom večeri u Madrid i priključio se Dejvis kup reprezentaciji Srbije. Đokovića je prvo dočekao direktor turira Karlos Kosta, a potom i Đerar Pike, predsednik Kosmos grupe koja finansira ovo takmičenje.
Novak je razgovarao sa defanzivcem Barselone, potom se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pridružio saigračima i u večernjim časovima odradio prvi trening.

Drugi igrač planete trenirao je zajedno sa selektorom Nenadom Zimonjićem i nije imao nikakvih problema sa laktom.
On je tokom duela sa Rodžerom Federerom na Završnom turniru u Londonu osetio oštar bol u predelu lakta prilikom pokušaja da stigne jednu lopticu, ali srećom nije u pitanju ozbiljnija povreda.
Takmičenje počinje u ponedeljak, a naša selekcija smeštena je u grupu A sa Francuskom i Japanom.
Na završnom turniru koji će iznedriti novog vlasnika "salatare" učestvuje 18 reprezentacija (12 iz kvalifikacija, četiri polufinalista iz prethodne godine i dve "vajld karte") i bore se za mesto novog vlasnika Dejvis kup trofeja.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković stigao u Madrid, počele pripreme za Japan

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2019

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Madrid i pridružio se saigračima iz Dejvis kup tima Srbije. Njega je u dvorani „Magična kutija” dočekao direktor ovog takmičenja Albert Kosta, a potom je u kuću Dejvis kup tima Srbije u okviru kompleksa došao i Đerar Pike, predsednik...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.