Đoković senior odmah je pronašao mane restoranu „Novak“!

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković senior odmah je pronašao mane restoranu „Novak“!

Srđan Đoković ništa ne prepušta slučaju! Otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića posetio je nedavno restoran „Novak“ u Novom Sadu da bi video kako posluje. Međutim, odmah je pronašao mane. Kako nema vremena da svakodnevno navraća u vojvođansku prestonicu, Srđan je iskoristio prvi sunčan dan, ali se zaposleni izgleda nisu toliko obradovali. Đoković senior je odmah sa vrata primetio šta fali u ugostiteljskom objektu koji nosi ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << njegovog slavnog sina. Istog trenutka je menadžera odveo na „mesto zločina“ kako bi mu pokazao šta treba da se popravi. Da li mu je zasmetalo to što trava nije dovoljno pokošena ili što cveće nije lepo posađeno, ne znamo. Ali, ono što je sigurno jeste da se greška, kakva god bila, više neće ponoviti. Inače, Srđan je nedavno u ime porodice Đoković javno podržao predsedničkog kandidata Borisa Tadića u okviru predizborne kampanje. Međutim, najpoznatiji od svih Đokovića, Novak, ogradio se od ove podrške.

- Kao što sam rekao toliko puta do sada, moram još jednom da ponovim svoj stav, a to je da sam potpuno apolitičan. Ne želim da se moje ime povezuje uopšte sa politikom, ni sa jednom političkom partijom ili političarem. Svaki put kada igram, to radim za Srbiju i to ću činiti sve dok sam profesionalni sportista – izjavio je tada najbolji teniser sveta. Iako se nisu složili oko politike, Novak može biti siguran da se tata dobro brine o restoranima u Beogradu i Novom Sadu dok je on odsutan, što pokazuju i fotografije pred vama.

Srđan Đoković

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.