Đoković se priprema za restart, US open i dalje na čekanju VIDEO

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 20:42

Đoković se priprema za "restart", US open i dalje "na čekanju" VIDEO

Novak Đoković se i dalje nalazi u Marbelji, gde se priprema za nastavak sezone.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa treninga u njegovom "dvorištu" u Marbelji, na tvrdoj podlozi na kojoj se igraju turniri po SAD.

Snimak je na Instagramu objavila Ana Antić, ćerka našeg proslavljenog trenera Radomira Antić, a sparing partner mu je bio španski teniser i direktor turnira u Madridu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Felisijano Lopes.

Novak i, posle niza sastanaka čelnih ljudi US opena i Teniske asocijacije profesionalaca (ATP), nije prelomio da li će putovati u "veliku jabuku".

Najboljeg igrača planete brine dvonedeljni karantin po povratku u Evropu iz Amerike, koji je trenutno obavezan, a koji bi umnogome poremetio nastavak sezone.

Pre nekoliko dana je predvodio najboljih 20 igrača na "tajnom sastanku", kada je saopšteno da će se svi povući sa US opena, ukoliko im se ne garantuje da će moći slobodno da se vrate u Evropu i nastupaju na Rolan Garosu.

Prema nezvaničnim informacijama igračima je saopšteno da neće morati pod obavezan karantin po povratku u Evropu, ali se zvanične odluke, što US opena što igrača kao što su Novak, i dalje čekaju.

Masters u Sinsinatiju, gde bi Đoković trebalo da nastupi, počinje 22. avgusta u Njujorku (a Novak bi trebalo da igra i u dublu), posle čega će početi Otvoreno prvenstvo SAD.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČEKAJUĆI US OPEN: Novak sa NJIM vredno trenira u Marbelji (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Avg.2020

Najbolji svetski teniser Novak Đoković se još uvek nalazi u Marbelji, gde se priprema za nastavak sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.