Đoković se nabacuje Bekamovom klubu

Izvor: RTS, 19.Mar.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se "nabacuje" Bekamovom klubu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na zanimljiv način se zagreva za predstojeći masters u Majamiju.
Đoković je ispao u trećem kolu Indijan Velsa i sada želi da popravi utisak na Floridi, zbog čega se vratio i trener Marjan Vajda koji je bio odsutan.

Upravo je Novak sa Vajdom trenirao pred početak turnira, ali su njih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dvojica igrali fudbal u kompleksu u Ki Biskejnu.
"Dobra odbrana, Novače. Hej, Inter Majami, da li vam je potreban još jedan igrač? Znamo jednog momka", osvanuo je tvit na zvaničnom profilu mastersa u Majamiju.
Usledio je brz odgovor Srbina.
"Pozovite me", našalio se osvajač 15 grend slem titula.
Inače, Inter Majami je fudbalski klub koji će se od 2020. godine takmičiti u američkoj MLS ligi, a na čijem čelu se nalazi legendarni fudbaler Dejvid Bekam.

On će u Majamiju braniti takođe drugo kolo, na startu je slobodan, dok se u drugom meču sastaje sa pobednikom duela Tomaš Berdih - Bernard Tomić.
Nagradni fond mastersa na Floridi je 7.97 miliona dolara.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak u sredu seče vrpcu u Majamiju

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 00:59

Najbolji teniser sveta sutra će učestvovati u ceremoniji otvaranja novog doma Mastersa u Majamiju...Majami open, kako se zvanično zove turnir iz kategorije Masters 1000 koji se održava na Floridi, od ove godine biće igran u novom ruhu...Završnica turnira igraće se na velelepnom "Hard Rok Stadionu"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.