Đoković savetuje o ishrani bez žitarica

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković savetuje o ishrani bez žitarica

Teniser Novak Đoković pripisuje svoj uspeh prelasku na novi način ishrane, a o tome će savete podeliti u knjizi koja će izaći uoči US opena.

 Novak Đoković  

"Serviraj za pobedu" (engleski: Serve to Win) je naslov Đokovićevog vodiča za poboljšanje učinka putem pravilne ishrane, koji će biti objavljen sledećeg meseca.

 

Srpski teniser je osvojio pet od ukupno šest grend slem titula od kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krajem 2010. godine počeo da se pridržava "ishrane orijentisane na učinak" - bez žitarica. On kaže da je taj način ishrane "promenio sve" - i unutar i van terena.

 

Knjigu će objaviti američki izdavač "Balantajn Bantam Del", ogranak "Random hausa".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.