Đoković rutinski do četvrtfinala

Izvor: Studio B, 03.Okt.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković rutinski do četvrtfinala

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je rutinski savladao Argentinca Karlosa Berloka sa 6:1, 6:3.

Đoković je u prvom setu apsolutno dominirao na terenu, dok je u drugom nakon što je poveo sa 5:0 dozvolio Argentincu da "poveže" tri gema, ali ne i da promeni konačan ishod. Meč je trajao sat i 15 minuta.

Đoković, koji je u Pekingu prvi nosilac, za plasman u polufinale boriće se protiv Austrijanca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Jirgena Melcera, koji je bio bolji od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 7:6 (11:9), 2:6, 6:1.

Srpski i austrijski teniser sreli su se tri puta i Đoković vodi sa 2:1. Jedini put Melcer se radovao u četvrtfinalu Rolan Garosa 2010. godine, kada je posle 0:2 uspeo da preokrene i dobije meč sa 3:2 u setovima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nole rutinski

Izvor: RTS, 03.Okt.2012

Na turniru u Pekingu Đoković je rutinski savladao Argentinca Karlosa Berloka sa 6:1, 6:3. Novak će se za polufinale boriti protiv Austrijanca Jirgena Melcera. ..Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je danas rutinski savladao Argentinca Karlosa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.