Đoković protiv Kverije startuje u Sinsinatiju

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Kverije startuje u Sinsinatiju

Novak Đoković će odbranu titule u Sinsinatiju započeti protiv Amerikanca Sema Kverija.
Novak Đoković će ponovo na teren u Sinsinatiju, nakon poraza u dublu sa Jankom Tipsarevićem sledi meč drugog kola singla protiv 45. na ATP listi Sema Kverija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Amerikanac je u prvom kolu posle velike borbe nadigrao Pjer-Ig Erbera sa 2:0 po setovima 7:6, 7:6, i tako zakazao duel sa najboljim teniserom sveta.
Đoković i Kveri do sada su se sastajali deset puta, naš teniser je slavio u osam mečeva. Poslednji put igrali su 2016. godine na Vimbldonu slavio je Kveri sa 3:1 (7:6, 6:1, 3:6, 7:6). Tako da naš as ima priliku da mu se revanšira za taj poraz.
Još nije poznato kada će njih dvojica izaći na teren.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković na startu Sinsinatiju protiv Kverija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2019, 09:02

Prvi teniser sveta Novak Đoković odbranu titule na Mastersu u Sinsinatiju kreće mečom protiv Amerikanca Sema Kverija u 2. kolu...Kveri je duel sa srpskim asom izborio posle pobede nad Pjer-Igom Erberom 7:6 (7:2), 7:6 (7:1), dok je Đoković odmarao kao prvi nosilac...Biće to njihov 11. međusobni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.