Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2023, 08:39

Đoković pobedio Gahova i plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu; Kecmanović eliminisan u prvom kolu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu pošto je za sat i 47 minuta pobedio Rusa Ivana Gahova 2:0 (7:6, 6:2). Đoković je u prvom setu igrao promenljivo, Rus ga je sa nekoliko odličnih poena iznenadio, videlo se da je silno motivisan da se dokaže na velikoj sceni protiv prvoplasiranog na ATP listi i osvajača 22 Grend slem titule.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković: Oduvek je bilo tako, jer to sam ja

Izvor: B92, 11.Apr.2023

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pobedom težom nego što se očekivalo startovao je na Mastersu u Monte Karlu...Njegov protiv Ivan Gakov pružio mu je prilično veliki otpor i umalo uzeo prvi set u taj-brejku, a kada je to uspeo da "preživi", kasnije je sve bilo lakše za srpskog asa...Posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.