Đoković protiv Federera: Smanjio bih broj setova na gren slem turnirima

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković "protiv" Federera: Smanjio bih broj setova na gren slem turnirima

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izrazio je suprotan stav u odnosu na Švajcarca Rodžera Federera i poručio da bi skratio mečeve na gren slemovima na dva dobijena seta.

Đokovićeve reči dolaze posle Federerove izjave da bi u završnicama turnira iz serije Masters 1000 trebalo da se igra na tri dobijena seta, kao na gren slem turnirima i u Dejvis kupu.

- Čuo sam šta je pričao Federer i protiv toga sam. Čak bih i na gren slem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turnirima smanjio broj setova, najviše na tri odigrana - rekao je Đoković za "Tennis Channel" posle pobede nad Francuzem Adrijanom Manarinom u drugom kolu takmičenja u Sinsinatiju.

Srpski as je obrazložio i da nove generacije nemaju želju da igraju predugačke mečeve.

- Nova generacija, "milenijalci", nemaju veliku pažnju i žele da se brzo događaju stvari. Isto tako, zbog igrača i da bismo privukli publiku, mislim da bi mečevi trebalo da budu kraći i dinamičniji.

Đoković je, takođe, istakao da nije za to da pauza između dva poena traje najviše 25 sekundi i da se u suprotnom kažnjava server.

Njegov rival u borbi za četvrtfinale jedinog turnira iz serije Masters 1000 koji nije osvojio večeras će biti Bugarin Grigor Dimitrov.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.