Djoković protiv Cicipasa u četvrtfinalu mastersa u Šangaju

Izvor: Beta, 10.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković protiv Cicipasa u četvrtfinalu mastersa u Šangaju

Srpski teniser Novak Djoković igraće u četvrtfinalu mastersa u Šangaju protiv sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa.Djoković je danas pobedio Džona Iznera sa 7:5, 6:3. "Uvek je veliki izazov vratiti servis Izneru. On ima jedan od najboljih servisa u istoriji. On je jedan od najviših igrača koji su ikada igrali tenis. Uz tu visinu, servis je jako oružje i velika prednost", rekao je Djoković.Amerikanac je imao devet as udaraca, čime je petu godinu uzastopno prešao cifru od 1.000."Na kraju prvog i na početku drugog seta sam uspeo da pročitam njegov servis i nadjem dobru poziciju za ritern. Osvojio sam pet uzastopnih gemova, a ključno je bilo i što sam u svakom setu napravio po brejk, a onda sam sačuvao svoje servise. Ovo je bio jedan od mečeva u kojima sam odlično servirao", naveo je Djoković.Prvi teniser sveta će u četvrtfinalu igrati protiv Cicipasa, koji je pobedio Poljaka Huberta Hurkača sa 7:5, 3:6, 7:6.Djoković je do sada dva puta igrao protiv Cicipasa i ostvario jednu pobedu, u maju u finalu mastersa u Madridu. Cicipas je pobedio prošle godine na mastersu u Kanadi. Djoković je do sada četiri puta osvajao masters u Šangaju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đokoviću teško protiv jednog od najviših u istoriji, otkrio šta je presudilo!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019

Srbin se u narednom kolu sastaje sa Cicipasom...Srpski teniser Novak Đoković igraće u četvrtfinalu mastersa u Šangaju protiv sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa...Đoković je danas pobedio Džona Iznera sa 7:5, 6:3..."Uvek je veliki izazov vratiti servis Izneru. On ima jedan od najboljih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.