Izvor: RTS, 01.Feb.2023, 17:39

Đoković prošle godine isteran, a sada ispraćen iz Australije

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napustio je Australiju nakon osvojenog trofeja na prvom grend slem turniru u sezoni. Podsećanja radi, mesto događaja je isto kao i prošle godine, a dešavanja su različita u vezi sa Novakovim odlaskom iz Australije.
Ljubiteljima tenisa poznato je kako je policija prošle godine ispratila Novaka sa aerodroma, kada je doneta odluka o deportaciji iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Australije, zbog toga što se nije vakcinisao protiv koranavirusa.

Ove godine Đoković je ispraćen u pratnji policije, ali ovoga puta kako bi pomogli najboljem teniseru sveta da dođe do terminala jer ga je čekalo mnogo obožavalaca koji su hteli da se s njim slikaju.

Ubedljivo najuspešniji teniser koji je ikada igrao u Australiji stigao je do jubilarne 10. titule na prvom grend slemu sezone.
Novak Đoković je nastavio niz nepobedivosti na najmanjem kontinentu i pobedom nad Cicipasom u finalu turnira stigao je do 28. uzastopne pobede.

Novak Đoković je nakon osvajanja trofeja u Australiji ponovo dospeo na prvo mesto ATP liste.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković prošle godine istjeran, a sada ispraćen (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2023

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković napustio je Australiju nakon osvojenog trofeja na prvom grend slem turniru u sezoni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.