Đoković prijavljen za IV; Postoji protokol za igrače

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 22:10

Đoković prijavljen za IV; "Postoji protokol za igrače"

Prvi teniser sveta Novak Đoković definitivno se nalazi na listi igrača za nastup u Indijan Velsu.

Petostruki pobednik u kalifornijskoj pustinji će izvesno igrati na turniru koji se igra sledećeg meseca, od 7. do 20. marta.

Đokoviću nije dozvoljeno učešće na Australijan openu jer nije vakcinisan, a organizatori Mastersa u Indijan Velsu su objavili da je ona obavezna za navijače. Takođe, smernice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postoje i za tenisere, ali ih nisu precizirali.

"Smernice za igrače su regulisane protokolima uspostavljenim od ATP i WTA, kao i svim ograničenjima od SAD u vezi sa statusom vakcinacije putnika koji ulaze u zemlju", navodi se u saopštenju.

Ostaje da se vidi kako i da li će propisi uticati na Đokovića, mada je prijavljen za turnir...

Pored njega igraće Rafael Nadal, Danil Medvedev, Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas, branilac trofeja Kameron Nori...

Đoković će pre Indijan Velsa nastupiti u Dubaiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Djoković na spisku za Indijan Vels, ali je potrebna vakcinacija

Izvor: Beta, 09.Feb.2022

Najbolji teniser sveta Novak Djoković nalazi se na danas objavljenom spisku prijavljenih igrača za Masters u Indijan Velsu, ali su organizatori saopštili da je za učešće na tom turniru potrebna potpuna vakcinacija protiv korona virusa."S obzirom da su zdravlje i bezbednost glavni prioritet, turnir...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.