Izvor: RTS, 13.Sep.2021, 00:56

Đoković posle poraza poručio navijačima: Srce mi je puno, dirnuli ste mi dušu

Novak Đoković dirnut je podrškom publike u Njujorku i, bez obzira na poraz u finalu Ju-Es opena, rekao da je ove večeri najsrećniji čovek na svetu.
Đoković je poražen u velikom finalu Ju-Es opena od Danila Medvedeva sa 3:0.

Nakon finala Novak je dobio ovacije publike, što ga je rasplakalo. 
"Čestitao bih prvo Danilu - fantastičan meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fantastičan turnir... Ako neko zaslužuje trofej, to si onda ti. Razmišljao sam o oba scenarija, šta bih rekao u obe opcije... Iako večeras nisam dobio meč, ja sam večeras najsrećniji čovek, srce mi je puno, zbog vas se osećam posebno. Dodirnuli ste mi dušu. Nikada se ovako nisam osećao u Njujorku. Volim vas, videćemo se brzo", rekao je Đoković posle finala. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Nju Jork

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković zaplakao posle poraza: Dodirnuli ste mi dušu; Medvedev: Novak je najbolji teniser svih vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2021

Nisam dobio meč, ali srce mi je ispunjeno srećom, najsrećniji sam čovek na svetu jer ste učinili da se osećam posebno, rekao je srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Danila Medvedeva u finalu US Opena i ovacija sa tribina u Njujorku..."Razmišljao sam o oba scenarija, šta bih rekao u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.