Đoković podelio veoma važnu vest s fanovima na Fejsbuku (FOTO)

Izvor: BKTV News, 06.Apr.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković podelio veoma važnu vest s fanovima na Fejsbuku (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković poznat je u svetu, osim kao vrhunski sportista, i kao veliki humanitarac.

Njegova Fondacija, osnovana 2007. godine, pomaže deci u Srbiji, koja su socijalno ugrožena. Sada su osmislili akciju kojom će se promovisati važnost sporta za zdrav život. On je akciju predstavio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, i pozvao je sve ljude dobre volje da se pridruže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
"Srećan sam što mogu da podelim sa vama jednu sjajnu akciju moje Fondacije #Sportin1Word! Od najranijeg uzrasta sport igra značajnu ulogu u životima mnogih, a iz svog ličnog iskustva mogu da potvrdim da posvećenost sportu u život unosi sreću, zadovoljstvo, ispunjenost, zdravlje i još toliko toga", napisao je Đoković.

On je sve pozvao da se pridruže akciji i podele šta za njih znači sport. "1) izdvojite jednu najznačajniju reč, 2) napišite je na listu papira i 3) usnimite video ili fotografiju koju ćete podeliti sa nama na društvenim mrežama uz hashtag #Sportin1Word.

Obavezno podelite sa prijateljima ovu akciju kojom proslavljamo sport, jer je slavlje kao i sport mnogo lepše u dobrom društvu!! Najbolje fotografije će neći mesto u našem velikom kolažu... Nadam se da će i moju da uvrste! Idemoooo! #VolimSport", stoji u Đokovićevoj objavi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.