Đoković pobesneo na svoj tim: Šta ćete mi uopšte?!

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 17:20

Đoković pobesneo na svoj tim: Šta ćete mi uopšte?!

Srpski teniser Novak Đoković skoro nije viđen ovoliko nervozan, kao tokom četvrtfinala Mastersa u Rimu protiv Holgera Runea.

Danac je prošao dalje nakon tri seta (2:6, 6:4, 2:6), protiv vidno poljuljanog Novaka, koji se u jednom trenutku tokom odlučujućeg seta obračunao i sa svojim timom na tribinama.

"Čitavu karijeru sam pronalazim rešenja, šta ćete mi uopšte?! Nemate nikakvu mentalnu snagu'', >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodrao se Đoković u jednom trenutku ka "boksu" gde su sedeli ljudi iz njegovog tima uključujući Gorana Ivaniševića.

Nije prvi put da Đoković to radi, ali nije ni samo to bilo tokom trećeg seta meča sa Runeom.

Đoković je ulazio u raspravu i sa sudijom Mohamedom Lajanijem, a potom od njega tražio i da izbaci određene navijače sa tribina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.