Đoković otkrio koga bi voleo da gleda: Jokić, Zvezda, Partizan...

Izvor: B92, 04.Sep.2023, 05:37

Đoković otkrio koga bi voleo da gleda: Jokić, Zvezda, Partizan...

Srpski teniser Novak Đoković kaže da postoje sportski događaji koje bi voleo uživo da pogleda.

Pre svega, naveo je Nikolu Jokića i njegove Denver Nagetse, šampione NBA lige.

"Želeo sam da gledam Jokića, ali nisam mogao da se organizujem. Voleo bih njega, sada kada je na vrhuncu. Prošle godine sam imao priliku da pratim na prijateljskim utakmicama koje su imali u Sloveniji i Srbiji. Osećao sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao dečak, koji je gledao košarkaše sa divljenjem. Volim skijanje. Gledao sam kao mali sa ocem. Kicbil spust, to bih voleo. Ima dosta dešavanja koja bih voleo da gledam. Finale Lige šampiona, Evroligu ću pratiti, i Zvezdu i Partizan. Zvezdu u Ligi šampiona. Njih najviše pratim", rekao je Đoković.

Meču između Đokovića i Goja prisustvovao je Eron Rodžers, a poznato je da je Novakov veliki prijatelj Tom Brejdi.

Nadam se da je uživao. Tom Brejdi je na Rolan Garosu sedeo pored moje žene, imamo jako dobre odnose, imam veoma mnogo poštovanja prema njemu. Dugotrajan je, on je takođe u centru pažnje zbog dugovečnosti. Pokušavam da održim vezu sa sportistima iz drugih sportova, poistovećujem se sa njima, poštujem njihovu veličinu. Oni su u svojim sportovima veliki, želite da učite od njih, nikada ne znate koliko nešto može inspirativan. Zlatan, koji mi je omiljen i sam fudbal, on ima balkanski mentalitet, to razumem jako dobro i znamo se 15 godina. Nikola Jokić je najbolji košarkaš sveta, neverovatan čovek, svi su oduševljeni šta radi na košarkaškom terenu. Nisam ekspert, ali sam srećan što srpski igrač dominira u NBA ligi, nikada se to nije na tom nivou dešavalo. Volimo se i podržavamo, pratim i da smo ušli u četvrtfinale Mundobasketa. Pratim i odbojku, naravno da pratim, sport je moje polje života, znam kroz šta prolaze i divim im se", dodao je Novak.

Đoković će protiv Tejlora Frica igrati u utorak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.