Đoković otkrio koga bi trenirao: Skupo bi ga koštao

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 19:53

Đoković otkrio koga bi trenirao: Skupo bi ga koštao

Predstavnici medija u Banjaluci imali su zanimljivo pitanje za Novaka Đokovića nakon prolaza u četvrtfinale Srpska opena.

Među pitanjima o protivniku Luku Van Ašu, podlozi na kojoj se turnir igra i stanju lakta koji je povredio, potkralo se još jedno.

Đoković je upitan kome bi od aktuelnih tenisera bio trener kada završi sa profesionalnim bavljenjem tenisom, nakon čega je usledio zanimljiv odgovor.

Izbor srpskog tenisera je spao na Nika Kirjosa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Kirjosa. Da postanem trener Kirjosu, osvojio bi verovatno pet Grend slemova. Ali bi ga skupo koštao", poručio je Đoković.

Odnos dvojice tenisera je tokom prošlosti bio veoma turbulentan. Kirjos je od njegovog ponajvećeg kritičara postao veoma dobar prijatelj sa Đokovićem, a i ova izjava potvrđuje da su postali veoma bliski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.