Đoković opet otvara program u Rimu

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 10:24

Đoković opet otvara program u Rimu

Srpski teniser Novak Đoković od 13 sati igra protiv Danca Holgera Runea u četvrtfinalu Mastersa u Rimu.

Đoković će i ove srede otvoriti program u "večnom gradu", ali za razliku od meča u utorak koji je počeo 11 sati, ovaj put će malo kasnije na teren.

Đoković je u osmini finala pobedio Britanca Kareona Noroija, u meču koji je obeležio nsportski potez britanskog igrača, kada je poslao smeč u noge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpskog igrača.

Lopticom je pogodio u nogu srpskog igrača, dok je Đoković bio okrenut leđima ka mreži.

Usledio je oštar pogled Novaka posle toga, iako se Nori izvinio zbog svog poteza, a ona je pobesneli Novak ubacio u veću brzinu i za manje od sat i po završio posao.

Đokovićev rival za polufinale biće Rune, koji je u tri seta pobedio Alekseja Popirina 6:4, 5:7, 6:4 posle dva časa i 52 minuta igre.



"Vrlo je dobar, tu je na turu nekoliko godina u vrhu, ustanovio se kao top-igrač. Podseća me na mene, može da vas napadne sa obe strane, pravi je 'ol-araund' igrač. Igrao je u Monaku, sigurno da će biti težak meč",
poručio je Đoković.

Nakon Đokovića i Runea, na glavnom terenu nastupaće redom Badosa i Ostapenko, Rud i Serundolo, te Švjontek i Ribakina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković eliminisan u Rimu; "Nadam se da ću biti spreman za Rolan Garos"

Izvor: B92, 17.Maj.2023

Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je sa Mastersa u Rimu, a bolji od njega bio je Holger Rune...Danac je slavio posle tri seta u četvrtfinalu za nešto više od dva sata igre (6:2, 4:6, 6:2)...Meč je ponovo obeležila kiša zbog koje je meč prekinut, ali i nervoza oba tenisera. Prvo jeRune...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.