Đoković ode u pevače: Jeleni pevao Ti si moja čokolada VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ode u pevače: Jeleni pevao "Ti si moja čokolada" VIDEO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo je zapevao i to u Beogradu.

Posle nastupa u Sanremu, Novak je pevao pred publikom beogradskog pozorišta Atelje 212 i to sa suprugom Jelenom Đoković.

Njih dvoje su u duetu otpevali "Čokoladu", čuveni hit grupe "Idoli".

Bračni par Đoković prisustvovao je izvođenju predstave "Brod plovi za Beograd", na koju su pozvali svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijatelje i saradnike, a predstava je bila zatvorenog tipa.

Sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije "Novak Đoković", a Jelena i Novak u jednom trenutku su izašli na binu i zapevali, a trenutak njihovog nastupa Jelena je podelila na svom profilu na Instagramu.

"Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio", pevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.

U pitanju je bio deo predstave "Brod plovi za Beograd" u Ateljeu 212 u kojoj su poznati pevali.

"Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 "Brod plovi" sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije "Novak Đoković". Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja.... pa ja prosto nemam opravdanje", napisala je Jelena u opisu video-snimka.

Podsetimo, Novak je nedavno oduševio svet kada je zapevao na prestižnom festivalu "Sanremo", a tada je izveo jednu od numera Erosa Ramacotija.

Ovim nastupom Nole je dokazao da za njega nema zime ako odluči da se povuče iz tenisa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.