Đoković objasnio zašto je nosio rukav

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 07:58

Đoković objasnio zašto je nosio rukav

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je prevazišao prvu prepreku u Rimu, a gledaocima je jedan detalj privukao pažnju.

Đokovć je slavio protiv Tomasa Ečeverija iz Argentine sa 7:6 (7-5), 6:2, a tokom susreta drugog kola je nosio zaštitni rukav.

Navukao ga je odmah posle prvog gema, pa su mnogi pomislili da ga ponovo muči lakat.

"Bilo je prilično hladno, Ovih dana nisam igrao s njime, ali bilo je 17-18 stepeni i to ponekad utiče na to kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se osećam s laktom. Želeo sam da stavim rukav da osetim da je zagrejano, komfornije“, rekao je Đoković posle meča.

Uprkos tome, Đoković je uspeo da završi čitav posao u dva seta.

"Uvek je nezgodno igrati s nekim prvi put, pogotovo na startu, dok osetiš brzinu, spin lopte, i to kako se kreće. Drugačije je gledati snimke u poređenju sa samim terenom. Zadovoljan sam kako sam se borio, trajao je sat i petnaest minuta prvi set, zadovoljan sam pobedom“, dodao je Đoković.

Njega u drugom kolu očekuje duel sa Gregorom Dimitrovim koji je prethodno savladao Stena Vavrinku. Đoković vodi u međusobnim duelima 10-1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.