Đoković objasnio sinoćnu pobedu: Žena mi kaže da sam lud

Izvor: B92, 21.Maj.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković "objasnio" sinoćnu pobedu: "Žena mi kaže da sam lud"

Novak se ponovo vraća u igru, što je dokazao i poslednjim odigranim mečom u Rimu.

Ono što su svi primetili jeste emocija koju je Novak ispoljio u polufinalnom meču protiv Dominika Tima, ali i želja i volja da ponovo zavlada ATP listom.

Osim na terenu, sreću je iskazao i na svom Instagram profilu. On je objavio fotografiju uz koju je u nekoliko rečenica "objasnio" svoju pobedu.

"Udar munje daje mi mnogo energije. Imao sam sreće da sinoć izbliza vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavu na nebu. Otkako me je jedna munja udarila u glavu, osećam se pomalo čudno. Verovatno bi mi pomogle rukavice koje je Nikola Tesla nosio kada se igrao munjama, ali ja ih nemam. Žena mi kaže da sam lud. Nije ni čudo... posle sinoćnog poklona od prirode", napisao je Nole.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.