Đoković o Baharu: Niko me nije kontaktirao

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 19:51

Đoković o Baharu: Niko me nije kontaktirao

Srpski tenser Novak Đoković oglasio se posle izjave novog trenera Crvene zvezde Baraka Baraha da želi da odigra meč sa njim.

Izrealski stručnjak prestavljen je u ponedeljak na Marakani, a novi strateg crveno-belih je u svom uvodnom govoru je rekao da je imao jedan uslov da bi stigao u Beograd i preuzeo Zvezdu.

Bahar je zahtevao od čelnika kluba da mu zakažu jedan teniski meč sa najboljim srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniserom Novakom Đokovićem.



"Niko me nije kontaktirao iz Zvezde povodom toga. Želim mu dobrodošlicu",
rekao je Đoković.



"Veliki uspeh srpskog fudbala da imamo direktnog učesnika u Ligi šampiona. Odličan nivo srpskog fudbala u poslednjih pet godina, kao i reprezentativnog. Drago mi je da je Zvezda u toj poziciji. Fantastičan uspeh. Gospodina nisam imao priliku da upoznam. Imamo zajedničkog prijatelja koji mi je poslao sliku sa njim iz Tel Aviva. Već tada sam znao da dolazi u Zvezdu. Želim mu sve najbolje. Njemu i ekipi i da prođe u grupnu fazu",
poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODGOVORIO NA BAHAROVE REČI Đoković odmah presekao: "Niko me nije kontaktirao iz Zvezde"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Novi trener crveno-belih je fan srpskog tenisera...Novak Đoković je posle pobede na startu Rolan Garosa dotakao i promene na klupi Fudbalskog kluba Crvena zvezda...Izraelac Barak Bahar je od danas i zvanično novi strateg kluba iz Ljutice Bogdana, a ugovor je potpisan na tri godine. Bahar je u šali izjavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.