Đoković nije poslao poruku samo Nadalu

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đoković nije poslao poruku samo Nadalu"

Danijela Hantuhova, nekadašnja peta teniserka sveta, kaže da je Novak Đoković u pravom trenutku pronašao pravi ritam.

Srpski teniser je u petak pobedio veoma ubedljivo Stefanosa Cicipasa i time se plasirao u polufinale Mastersa u Parizu.

"Ovo nije samo poruka Rafi, već i ostalim teniserima koji dolaze na Završni turnir u Londonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da će u narednom periodu igrati sa velikim samopouzdanjem", rekla je Hantuhova.

Hantuhova sada radi kao stručni konsultant na "Amazon Prime", a njen kolega, takođe nekadašnji teniser, Greg Rusedski pričao je prvom mestu na kraju godine.

"Ako Novak želi da bude prvi na kraju sezone, moraće da dobije pomoć ostalih tenisera. Čak i ako Đoković pobedi Nadala u finalu Pariza, Španac će imati 680 bodova više od njega pred London", rekao je Rusedski dodao:

"Mnogo stvari mora da se desi da bi Novak na kraju ponovo bio broj jedan".

Đoković će u polufinalu Pariza od 14 časova igrati protiv Grigora Dimitrova, dok se u drugom polufinalu od 16.30 sastaju Denis Šapovalov i Rafael Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.