Đoković nestrpljiv: Jedva čekam petak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković nestrpljiv: Jedva čekam petak

Novak Đoković nestrpljivo čeka petak i povratak na teren. Bivši svetski "broj jedan" vraća se na teren na egzibicionom turniru u Abu Dabiju od 28. do 30. decembra.

On nije igrao od turnira u Vimbldonu jula ove godine, jer je povredio desnu ruku, što je dovelo do preuranjenog završetka sezone za njega. Zbog dugog odsustva, Nole je sada na 12. mestu ATP liste, što je njegov najniži nivo za proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 10 godina.

"Godinu i po mi je bilo teško zbog og problema (s laktom). Do sada nikada nisam morao da se podvrgnem operaciji u životu, i nisam doživeo toliko velike povrede da bih morao da dugo odsustvujem s terena", rekao je Đoković u intervjuu za "Sport360" u Abu Dabiju.

"Nikada pre nisam propustio neki Grand Slam. To je bila teška odluka. Ali nisam mogao da igram, nisam imao izbora", rekao je šampion.

"To će mi zaista biti pouka za budućnost, zaista želim da izbegnem povrede te veličine... Stvarno nije bilo lako da tako dugo odsustvujem, jedva čekam da se vratim na takmičenje", dodao je on.

"Ovo je poučno iskustvo za mene. Na neki način, to je korisno iskustvo, jer sam se možda isuviše opustio pošto nisam imao velikih povreda", rekao je Đoković.

On je krajem novembra najavio da će mu se Čeh Radek Stepanek koji se nedavno povukao s takmičenja, pridružiti kao trener i raditi s Andreom Agasijem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.