Đoković ne menja plan

Izvor: B92, 22.Jan.2023, 08:03

Đoković ne menja plan

Novak Đoković ponovo neće trenirati u danu između dva meča na Australijan openu.

Kao što je poznato, razlog je povreda zadnje lože leve noge, kojoj je potreban odmor.

Ona ga je mučila i na susretu sa Grigorom Dimitrovim u trećem kolu, koji je rešio u svoju korist rezultatom 7:6, 6:3, 6:4.

Đoković je bio izuzetno napet i nervozan, ali i pažljiv po pitanju proklizavanja, doskoka i ostalih stvari, koje bi mogle da mu pogoršaju povredu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Uvek počne dobro, poslednjih par mečeva, a onda se desi jedan pokret i onda se pogorša. Onda lekovi krenu da rade, to mi pomogne, onda nestane efekat, onda se vrati... To je stvarno rolerkoster, preživljavam emotivne uspone i padove zbog toga. To je nešto sa čime sam pomiren, srećan samo što mogu da igram. Kada je počinjao turnir, mislio sam da neću moći da igram, ali evo me, i dalje sam tu", rekao je Đoković posle meča sa bugarskim igračem.

Đoković će se za četvrtfinale boriti sa Aleksom De Minorom iz Australije, u utorak od 09.00 po srpskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.