Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 18:01

Đoković ne igra u dublu u Tel Avivu, Erlih se povukao zbog povrede

Novak Đoković neće igrati dubl na ATP turniru u Tel Avivu, pošto se njegov partner Jonatan Erlih povukao sa turnira zbog povrede.
Đoković je trebalo da nastupi sa Erlihom u dublu i tako izraelskom teniseru uveliča učešće na poslednjem profesionalnom turniru u karijeri, ali spektakl je izostao.

Erlih se povredio pre par dana na treningu, pa 45-godišnji selektor izraelske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dejvis kup reprezentacije nije mogao da nastupi na turniru u Tel Avivu.
Đoković i Erlih trebalo je da igraju protiv Arendsa i Stivensa, ali je tokom zagrevanja Izraelac shvatio da ne može da izdrži meč.
Izraelac je u karijeri osvojio 22 titule u dublu, a jednu od njih upravo sa Đokovićem - u Kvinsu 2010. godine.
Đoković će ipak igrati u nekadašnjoj prestonici Izraela, pošto će mu u četvrtak protivnik u drugom kolu biti španski teniser Pablo Anduhar Alba.
Turnir u Tel Avivu je iz serije ATP 250, a nagradni fond je 949.475 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković i Erlih predali meč dubla, Izraelac povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2022

Srpski teniser Novak Đoković i Izraelac Jonatan Erlih predali su meč Holanđanima Sanderu Arendsu i Bartu Stevensu, u osmine finala dublova na ATP turniru u Tel Avivu...Organizatori turnira su saopštili da Erlih nije mogao da se oporavi od povrede leđa i da je zbog toga morao da preda meč. Izraelski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.