Đoković na terenu ne pre 20 časova

Izvor: N1 televizija, 03.Sep.2018, 04:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković na terenu ne pre 20 časova

Najbolji srpski teniser Novak Đoković meč osmine finala US Opena protiv Portugalca Žoaoa Souse odigraće u ponedeljak oko 20 časova.

Organizatori poslednjeg Gren slem turnira u sezoni odlučili su da meč između dvostrukog osvajača trofeja u Njujorku i 68. igrača sveta bude drugi u dnevnom programu (14 časova po lokalnom vremenu) na Artur Eš stadionu.

U Njujorku se u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << očekuje temperatura oko 30 stepeni, ali i velika vlažnost vazduha.

Novak je dobio sva četiri dosadašnja duela protiv Portugalca, koji je u prva tri kola savladao Marsela Granoljersa-Pujola, Pabla Karenjo-Bustu i Luku Puja.

Enjoying bouncing around NYC with my boy ‍ #familytime #nyc #asicstiger #asicstennis

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 1, 2018 at 12:50pm PDT

Program na najvećem teniskom stadionu na svetu otvoriće domaća teniserka Medison Kiz i Slovakinja Dominika Cibulkova.

U večernjem delu programa na teren će najpre Karla Suarez Navaro i Marija Šarapova, a posle njih Džon Milman i Rodžer Federer.

Na teren Luj Armstrong stadiona prvi će izaći Kei Nišikori i Filip Kolšrajber (17:00), potom Arina Sabalenka i Naomi Osaka, dok Marin Čilić i David Gofan duel neće početi pre 22 časa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Soza za četvrtfinale Ju-Es opena

Izvor: RTS, 03.Sep.2018

U osmini finala Ju-Es opena sastaju se najbolji srpski teniser Novak Đoković i Portugalac Žoao Soza. Duel počinje oko 20 sati, a na našem portalu možete pratiti kretanje rezultata i tok meča. . Posle dva meča koja je...

Nastavak na RTS...

NOVAK ČEKA FEDERERA: Đoković bolji od Souze i publike koja ga je strašno izluđivala tokom celog meča (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Sep.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se plasira u četvrtfinale US opena posle pobede nad Portugalcem Souzom rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 6:3). 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.