Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2024, 10:48

Đoković na spisku za Majami, Nadala nema

Novak Đoković je na spisku učesnika mastersa 1.000 u Majamiju, ali Rafael Nadal nije. Organizatori turnira na Floridi su jutros objavili preliminarnu listu tenisera koji – za sada – planiraju da učestvuju na njemu. Takmičenja počinje 20. marta, a najbolji teniser sveta nije igrao ovde čak pet godina. Nole i Andre Agasi su rekorderi sa po šest titula.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MAJAMI OBJAVIO LISTU UČESNIKA: Novak je tu, ali njegovog najvećeg rivala nema na spisku! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Feb.2024

Španac očigledno još vuče probleme sa povredom Srpski teniser Novak Đoković se vratio na scenu Majami Opena, kako su objavili organizatori ovog prestižnog teniskog turnira. Šestostruki šampion, koji nije učestvovao na Floridi pet godina, ponovo će zakoračiti na terene ovog turnira koji će...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.