Đoković na poziv Zaeva ide u Severnu Makedoniju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković na poziv Zaeva ide u Severnu Makedoniju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prihvatio je poziv premijera Zorana Zaeva da poseti Severnu Makedoniju.

Na pitanje novinara makedonskog Makfaksa, da li je video javni poziv premijera Zaeva da poseti Severnu Makedoniju, Đoković je rekao da je video poziv i da ga prihvata.

"Ne znam kada će se to dogoditi, ali sigurno ću doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Makedoniju jer moram da vidim Ohrid", poručio je novi-stari šampion Vimbldona, preneo je skopski portal A1on.

Na konferenciji za novinare posle osvojene titule na Vimbldonu, on je pozdravio Makedoniju i Skoplje, dodavši da njegov kum Neven nije trenutno tu da, kako je kazao, "pevaju makedonske pesme", ali da će opet zapevati makedonske pesme zbog njegovih makedonskih navijača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković prihvatio poziv Zaeva: Doćiću u Severnu Makedoniju, moram da VIDIM OHRID

Izvor: Blic, 15.Jul.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prihvatio je poziv premijera Zorana Zaeva da poseti Severnu Makedoniju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.